Kahve falında sevmediğin komşunu görmek

Kahve falında sevmediğin komşunu görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin komşunu gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Kahve falında sevmediğin komşunu görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediği komşusunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği insanı görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle kavga etmek kısmetinin açık olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin bir akrabanı görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seven erkek görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir