AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği insanı görmek

Kahve falında sevmediği insanı görmek

Kahve falında sevmediği insanı görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği insanı gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevmediğim insanı görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği insanı görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin insanları görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği bir insanı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bi insanı görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işlerinin karışacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin insanı görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir insanı görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir