AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, günah işlemekten korunacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olduğunu görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sevmediğini söylemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birinin öldüğünü görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğimiz birini görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevmediği insanı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir