AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir akrabanı görmek

Kahve falında sevmediğin bir akrabanı görmek

Kahve falında sevmediğin bir akrabanı görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir akrabanı gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında sevmediğin akrabanı görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin akraba görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği akraba görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği bir akrabayı görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevmediği akrabasını görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir akrabanı görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle yemek yemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin birinin evini temizlemek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir