AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin kişi görmek

Kahve falında sevmediğin kişi görmek

Kahve falında sevmediğin kişi görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevmediğin kişi gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında sevmediği kişiyi görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek sevincinin üzüntüye döneceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında seven kişiyi görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek haklılığının anlaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir