AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, fedakârlıklar yapacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek mal mülk sahibi olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini görmek gergin olacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken başkasıyla sözlenmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle sözlendiğini görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalettir.

Kahve falında zorla sözlendiğini görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir