AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sözlendiğini görmek

Kahve falında biriyle sözlendiğini görmek

Kahve falında biriyle sözlendiğini görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sözlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında zorla sözlendiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlendiğini görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında kendinin sözlendiğini görmek kazançtan yana kara geçeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle sözlenmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yüzük takmak sözlenmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ablasının sözlendiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir