AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kucaklamak

Kahve falında ayı kucaklamak

Kahve falında ayı kucaklamak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yoksul için zenginliğe, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayı kucaklamak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında ayı kucaklamak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayıyı kucaklamak sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı kucaklamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kucaklamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği kucaklamak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü kucaklamak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir