AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak ne yapacağını şaşıracağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi kucaklamak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kundakta bebek kucaklamak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kucaklamak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında atı kucaklamak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak de zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında köpeği kucaklamak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir