AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kucaklamak

Kahve falında ölmüş birini kucaklamak

Kahve falında ölmüş birini kucaklamak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini kucaklamak gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında hayvan kucaklamak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak hastalıkların son bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadan kucaklamak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarılmak kucaklamak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini kucaklamak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğu kucaklamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalettir.

Kahve falında odun kucaklamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir