AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek çok büyük bir acı duyacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek rızkının da genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek ailesinin de büyük olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin sevmediğini görmek beddua ve ah alacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin öğretmen görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek sevmeyi görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin birine bağırmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir