AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğimiz birini görmek

Kahve falında sevmediğimiz birini görmek

Kahve falında sevmediğimiz birini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, düzeninin sarsılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğimiz birini gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin biriyle barışmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi seven birini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında sevmediği birine sarılmak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birini yanında görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak onu isyan noktasına getireceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir