AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kazancın daha da artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Kahve falında sevmediğin bir insanla kavga etmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle kavga etmek duyguların karşılık bulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle kavga etmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğimiz biriyle kavga etmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle kavga etmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik seçememek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir