AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire kızmak

Kahve falında misafire kızmak

Kahve falında misafire kızmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, rahat bir hayatı olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında misafire kızmak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında misafire kızmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytana kızmak maddi güç elde edeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin kızdığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kızmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana kızdığını görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp kızmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında eşine çok kızmak itibarın ve makamın yükseleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir