AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek

Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek

Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların gittikçe artacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, zarar edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sezeryanla doğum yapmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevenleri ayırmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir