AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biri görmek

Kahve falında sevmediğin biri görmek

Kahve falında sevmediğin biri görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biri gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek başarılı ve kazançlı olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak işe gösterilen ilginin artacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak daima önüne bakacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Kahve falında seyyid olduğunu görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, yardımın alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir