AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek çok büyük zararlar edileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek hasta olanlar için şifa bulmaya, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir adamla evlenmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir