AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek hedeflerine kavuşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle evlenmek bolluk içinde yaşayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir