AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işbirliği içinde olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir adamla evlenmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğim biriyle evlenmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir