AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kötü düşmana, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğim biriyle evlenmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmedin biriyle evlenmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir