AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek dertlerin çözüme kavuşacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle evlenmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği biriyle evlendiğini görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek işsizin iş bulacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek aniden evlilik kararı alacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir