AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında sevmediğin bir adamla evlenmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği erkekle evlenmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir adamla evlenmek özlemelerin son bulacağına, rızkın genişlemesine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğim biriyle evlenmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, çalıştığı yerde amir olacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek çok pişmanlık duyacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birisiyle evlenmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir