AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği birini görmek

Kahve falında sevmediği birini görmek

Kahve falında sevmediği birini görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği birini gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında sevmediğin birinin evine girmek hüsrana uğratacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğiniz birini görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski sevenini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işarettir.

Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında elbise seçememek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz seyrettiğini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir