AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçten sarılmak

Kahve falında sevinçten sarılmak

Kahve falında sevinçten sarılmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevinçten sarılmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Kahve falında sevinçten sarılmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini sevinçli görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında başkasını sevinçli görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevinçten ağlayan birini görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini çok sevinçli görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevinç görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir