AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçten uçmak

Kahve falında sevinçten uçmak

Kahve falında sevinçten uçmak kısmetlerinin çoğalacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, tövbe etmeden vefata, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında sevinçten uçmak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında sevinçten havalara uçmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Kahve falında sevinçten uçmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işarettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevinç çığlığı atmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sevinçli görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinç yaşamak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında birini çok sevinçli görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında sevinç görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir