AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçli bir haber almak

Kahve falında sevinçli bir haber almak

Kahve falında sevinçli bir haber almak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında sevinçli bir haber almak gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Kahve falında sevinçli haber almak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinçli bir haber almak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevinçten bayılmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında sevinçten koşmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinçli kalabalık görmek bolluğa kavuşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işarettir.

Kahve falında sevinç yaşamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinçten ağladığını görmek strese gireceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir