AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevincinden ağlamak

Kahve falında sevincinden ağlamak

Kahve falında sevincinden ağlamak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevincinden ağlamak gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevincinden ağlamak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, prestij sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sevinçten ağladığını görmek evlatlarının hayrını göreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevinçten ağlamak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sevinçli görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret eder.

Kahve falında birini sevinçli görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında çok sevinçli olmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinçten ağlayan birini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir