AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin gözyaşını görmek

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını görmek

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bunun için her gün şükredeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gözyaşı görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, dertlerin dermanının bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek mutsuz ve huzursuz olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözyaşını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir