AnaSayfa / Genel / Kahve falında lunaparkta düşmek

Kahve falında lunaparkta düşmek

Kahve falında lunaparkta düşmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, uygulayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında lunaparkta düşmek gördüyseniz:

  • Belli konulara odaklanmamanız ya da gerçeklere bağlı kalmamanız durumunda imajınıza, arkadaşlıklarınıza veya mevcut pozisyonunuza zarar verebilecek bir durumun ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında lunaparkta düşmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında eski lunapark görmek alanında marka bir isim olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lunapark trenine binmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalettir.

Kahve falında kendini lunaparkta görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet eder.

Kahve falında lunapark görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında lunapark gitmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında lunaparkta kamikazeye binmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir