AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle kavga etmek

Kahve falında sevgiliyle kavga etmek

Kahve falında sevgiliyle kavga etmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında sevgili için kavga etmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek geçim derdinin biteceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili için kavga etmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, durumunuzun iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir