AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı emzirmek

Kahve falında ayı emzirmek

Kahve falında ayı emzirmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, çok yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı emzirmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Kahve falında ayı emzirmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayı yavrusu emzirmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayılar görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında ayı kurtarmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı koşturduğunu görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sarı ayı görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında oynayan ayı görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, zorlukları atlatacağına işarettir.

Kahve falında ayı görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir