AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ayı görmek

Kahve falında sarı ayı görmek

Kahve falında sarı ayı görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kalabalıktan uzak olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı ayı gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında sarı ayı görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, kazancının ilk önce azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayıya sarılmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı pisliği görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ayı görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında ayıyla oynamak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek hak yoluna döneceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir