AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kurtarmak

Kahve falında ayı kurtarmak

Kahve falında ayı kurtarmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı kurtarmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayı kurtarmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı kılığında insan görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayı eti görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ayı yakalamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Kahve falında ayıya sarılmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında haziran ayı görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir