AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayılar görmek

Kahve falında ayılar görmek

Kahve falında ayılar görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında ayılar gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında oruç ayı görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı kurt görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıyla oynamak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, onların yaralarına merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, geleceğinizin güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında ayı avlamak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ayı sevmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hep dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek lükse ve konfora kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ayı yanarken görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir