AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle beraber olmak

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, keyfin kaçacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber ölmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir