AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak

Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak

Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, borçların kapanacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle beraber ölmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber yatmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle beraber olmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir