AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla beraber gezmek geçim derdinden kurtulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle beraber yatmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olmak güç alacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber koşmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle beraber ölmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir