AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, amaçlardan sapmaya, sevinçli ve güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle beraber ağlamak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eşiyle beraber ağlamak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle beraber ağlamak ileriye gideceğine, işlerinde verimin artacağına delalettir.

Kahve falında anneyle beraber ağlamak günah işlemeyi terk edeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir