AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çocuklar gibi şen olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Kahve falında sevgiliyle beraber uyumak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir