AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını topal görmek

Kahve falında ayağını topal görmek

Kahve falında ayağını topal görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını topal gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Kahve falında ayağı topal görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını topal görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında topal kadın görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında topal köpek görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu topal görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü topal görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında topallayan adam görmek hayatın düzene gireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında topal olduğunu görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir