AnaSayfa / Genel / Kahve falında topal köpek görmek

Kahve falında topal köpek görmek

Kahve falında topal köpek görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında topal köpek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında topal köpek görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü topal görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında babayı topal görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında topal eşek görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında topal yürümek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini topal görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında topal olduğunu görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topallayan adam görmek mal ve rızkın çoğalmasına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir