AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç soymak

Kahve falında havuç soymak

Kahve falında havuç soymak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, insanları kıracağına, çok yoğun çalışacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuç soymak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan ya da elde ettiğiniz gerçeklere ihtiyacınız var, ardından istediğiniz hızda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında havuç soyduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında havuç soymak yaptığı iş ile başarılı olacağına, huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında tavşana havuç vermek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze havuç görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates ve havuç görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında havuç turp görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine havuç vermek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında havuç bahçesi görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir