AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kızgın görmek

Kahve falında sevgiliyi kızgın görmek

Kahve falında sevgiliyi kızgın görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kızgın gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren sorunlar çözülmeyi bekliyor.

Kahve falında sevgiliyi kızgın görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi kızgın görmek tekin olmayan işlere girileceğine, yeni yerler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kızgın şiş görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını kızgın görmek başarı ve zenginlik getireceğine, aile içinde saadetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kızgın bir boğa görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın ayı görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın olduğunu görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kızgın görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir