AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın ayı görmek

Kahve falında kızgın ayı görmek

Kahve falında kızgın ayı görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın ayı gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kızgın ayı görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın kül görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın kum görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın anne görmek sonunda maddi zarara gireceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kızgın şiş görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızgın kumda yürümek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın erkek görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın biri görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir