AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasını kızgın görmek

Kahve falında ölmüş babasını kızgın görmek

Kahve falında ölmüş babasını kızgın görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını kızgın gördüyseniz:

  • İltifatlar, getirisi olmayacak alışverişler ya da anlaşmalar için onay vermenize neden olabilir.

Kahve falında babayı kızgın görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını kızgın görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kızgın görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ölen babayı kızgın görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını kızgın görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında babanın kızgın olduğunu görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın baba görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızgın yağ dökmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir