AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında sevgiliyi eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında sevgiliyi eski sevgilisiyle görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evinde yemek yemek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tatlı yemek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak stresinin çoğalacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi yürürken görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir