AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hayattan her istediğini alacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, belki ölümler görüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yola çıkmak başarılı çalışmalara imza atacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle uzun yola çıkmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, mevki kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden çıkmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yolculuğa çıkmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hasretlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle çıkmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir