AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka bir erkekle görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, mülkiyetinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini başka bir erkekle görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi başka biriyle öpüşürken görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini başka biriyle görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir