AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi başka biriyle öpüşürken görmek

Kahve falında sevgiliyi başka biriyle öpüşürken görmek

Kahve falında sevgiliyi başka biriyle öpüşürken görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi başka biriyle öpüşürken gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskılar artıyor olabilir.

Kahve falında sevgilinin başka sevgilisi olduğunu görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında başka biriyle sevgili olduğunu görmek işlerinin günden güne azalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini başkalarıyla görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek iyi kısmetleri olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir