AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek

Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek

Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında sevgilinin çorabını giymek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek zorlukları aşacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında simli çorap giymek evinde bereketin eksik olmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çorapları ters giymek adının yayılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değişik çorap giymek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çorabını giymek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamalı çorap giymek insanlığıyla herkese örnek olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek kötü haberler alınacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir